Brasserie Lumière, Helsinki

Helsingin Tennispalatsin remontin yhteydessä on saatu tilaa raivattua uusille ravintoloille. Perinteisten pikaruokapaikkojen lisäksi taloon on saatu mahtumaan jo sushipaikka ja miellyttävä kahvila sekä nyt uusimpana tulokkaana ranskalaistyylinen Lumière Vin & Cuisine.

Kävin testaamassa paikan lounastarjontaa isommassa porukassa, paikka taisi olla kaikille uusi. Ravintolan lounaskonsepti on kätevä, tarjolla on annoksia, salaattia, keittoja, lisukkeita ja jälkiruokia. Annokset valmistetaan paikan päällä ja nopean tarjoilun takaa se, että ruoka tarjoillaan valmiina lasipurkeista. Kätevä annostelu toi hymyn huulille. Annoksista voi kaiken lisäksi koota itselleen sopivan kombon, lisätä vaikka salaatin tai jälkiruokaa.

purkkiruokaa aikuisille

Valitsemani annos oli possunniskaa, purkkiin oli laitettu kaveriksi perunaa ja omenahilloa. Annos oli hyvä, sopivalla tavalla kypsä, eikä annoskokokaan ollut hassumpi. Jälkiruokavaihtoehtoja oli kaksi, oma valintani oli viipale juustokakkua kahvin kaverina.

IMG_8297 (1)

Lumièren purkit vähentävät tarjoiluastioiden tarvetta.

Lounasta tarjotaan aina klo 15 asti ja iltaisin ravintolasta saa klassisempia annoksia. Menen toistekin, ainakin lounaalle.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s