Demo, Helsinki

Tämä on pika-arvio Demosta. Ravintola ansaitsee parempaa, mutta ehdin kirjoittaa vain tämän verran joten caveat emptor.

Kävimme syömässä Demossa marraskuun alussa keskiviikkona. Sali oli melko tyhjä, sillä kolmen hengen ystäväporukkamme lisäksi ravintolassa on pariskunta ja Hjallis kolmen vahvistuksen kanssa. Ilta alkaa oikein hyvin, kun puhuin työpuhelun ravintolassa muita odotellessa ja tarjoilija tuo eteeni vettä sekä ennalta sovitusta merkistä Martinin – erinomaista asiakkaan tarpeen huomioimista.

Otimme pitkän maistelumenun viineineen. Alun maistiainen, jossa oli suolakurkkua ja mätiä oli hieman yllättävä valinta, sillä suolakurkku peitti mädin herkän maun alleen täysin. Muut ruuat toivat sekä yllätyksiä että tuttuja makuja. Ruokien kannalta tarjolla oli siis juuri sitä mitä Michelin-ravintolasta sopii odottaakin. Viinit olivat kauttaaltaan erinomaista ja korkealaatuisia, jopa odotuksia parempaa. Esim. Alsacen Zind-Humbrecht Muscat 2010 on aina loistovalinta.

Palvelu oli ystävällistä ja toimivaa, taas kerran kuten odottaa sopiikin. Kaiken kaikkiaan Demo toimii edelleen ja on varmasti yksi Helsingin parhaista fine dining paikoista. 170€ loppulasku silti muistuttaa, että hinta-laadultaan voi syödä paremmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s