Passio, Helsinki

Kirjoitus on alun perin ilmestynyt Facebookin Kotiravintolakriitikot-ryhmässä 25.4.2014. Kirjoitus saattaa sisältää mahdollisesti vanhentunutta tietoa.

Helsingissä on uusi syy tulla vaikka vähän kauempaakin: Passio keittiö ja baari.
Kalevankatu 13 (edesmenneen Fladan tilalle) pari viikkoa sitten tullut Passio on talo, joka mainioiden viinien ohella tarjoaa erinomaiset gourmet-oluet.
Kävimme ystävän pyynnöstä testaamassa paikan ja täytyy sanoa, että ravintolassa pistettiin parasta. Ilta oli vielä hiljainen ja ravintolassa tilaa, mutta ravintolan osakas (ja yksi suomen parhaimmista olutmestareista) Jussi Hukkanen lupasi, että ravintola on vastaisuudessakin walk ineille ystävällinen. Salin vieressä on baarin puoli, jossa kelpaisi noita gourmet-oluita maistellessa ottaa joku snack. Ehkä sellaisia tuleekin.
Ruokapuolesta sellaista, että olivat keksineet tarjota yllätyksellisen menun, jossa alkuruokia oli yhdistelty oluiden. Alussa oli paljon kalaa eri tavoin, pääruokana villisikaa ja jälkiruokiakin kahdella tavalla (kohokkaita ei kovin monesta paikasta saa). Tämän jälkeen oli sekä vatsa täynnä, että mieli hyvä. Suosittelen todella vahvasti.
Nimi tietty näin pääsiäisen jälkeen vetää kohti kärsimysnäytelmää, mutta älä anna sen häiritä

disclaimer: kehun tätä vapaaehtoisesti (ja hehkuttaisin vuolaamminkin), mutta ravintola-annoksesta en maksanut. Ravintola oli ystävälleni luvannut illallisen ja siksi saattoivat tarjota parasta. Tämä ei kuitenkaan vaikuttanut omaan hehkutukseeni ja paikka on ylisanojen arvoinen.

passio1 passio2 passio3 passio4 passio5

Yksi kommentti artikkeliin ”Passio, Helsinki

  1. Paluuviite: Ravintola Passio | LaatuRavintolat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s