Midhill, Särkänniemi, Tampere

Kirjoitus on alun perin ilmestynyt Facebookin Kotiravintolakriitikot-ryhmässä 11.7.2013. Kirjoitus saattaa sisältää mahdollisesti vanhentunutta tietoa.

Tulipa käytyä Midhillissä tsiigaamassa what’s the fuzz all about. Paikkana oli Särkänniemi, Stadin Midhilleistä kun täällä onkin jo ollut juttuja.
Kohtuullisen täynnä olleesta huvipuistosta huolimatta näytti siltä, että terassilla on mainiosti tilaa. Useita pöytiä jopa. Syy tähän selvisi, terassilla on reippaasti rajoitettu lista (salaatti, burgeri ja makkaraa sekä kaljaa, tietty). Siispä sisälle.
Sisällä olikin oikein avaraa. Tilaa helkutisti, mutta pöytiä käsittämättömän vähän. Astioita ja tähteitä siellä täällä. Henkilökunnan puutteesta se ei johtunut, jengiä oli pirusti ja tekivät hommiansa oikein reippaasti. Asiakkaat jonottivat pöytien vieressä, josko joku kyllästyisi lähtemään pois, ei mitään first come -periaatetta, vaan viidakon lait.
OK, pöytä löytyi, kunhan seen ensin siivottiin. itse. Siispä listan ääreen.
Sanonpa tässä vaiheessa, että mestaa on mainostettu useassakin paikassa KAHDEN TÄHDEN MICHELIN -kokin nimellä ja maineella. En epäile, että se keneltäkään unohtuisi. Sitä ihmettelen, että yksikään tuon tason keittiömestari antaisi oman nimensä ravintolalle. Mutta ok, se lista:
Burgereita joo ja pari salaattia. Ehkä sitä Micheliniä tuovat hienot remouladet tms mutta kuka hitto laittaa lasten annoksiin tartar-kastiketta? Ei niin, etteivätkö lapset voisi hankkia gourmet-kokemuksia, mutta ei ne niitä kuitenkaan syö, vaikka kuinka hienosti olisi siihen lautaselle laitettu. Siihen kuivaksi paistetun lohenpalasen viereen.
Ja väite kreikkalaisen salaatin versioinnista jumalten ruokana oli kyllä ylivoimainen yliväite. El Pantheon, oikeesti. Rankka variointi tosiaan.
Niin se burgeri. Kuka vit*n urpo lyö sen coleslawn sinne hampurilaisen sisälle? Siis porkkanaa, tuoretta kurkkua siellä hamppariin oikeamminkin kuuluvan suolakurkun seurana? EI KUULU SINNE! Se voisi olla siinä vieressä siinä lautasella. Siinä, missä esim kuuluisi olla ranskalaiset. 11€ burgeriin voisi mun mielestäni kuulua ranet. Vaan midhillissä ei kuulu.

Tästä on nyt pari päivää aikaa ja mua edelleen ärsyttää tää homma. No en todellakaan menisi uudestaan. Enkä suosittele kenellekään tuota. Särkänniemessä on joku burgerimesta, jossa saa 9€llä aterian. Se on varmasti enemmän vastinetta rahalle.

Mutta ei pelkästään paha maku jäänyt, plussaksi voisi sanoa esim:
+ henkilökunta oli asiallista, toimivaa ja hyvin perillä.
+ lasten safkaan kuuluu jätski
+ tilaamattomasta vedestä ei erikseen laskutettu. tosin tilattu 0,5l pullo suomalaista hanavettä maksoi 3,5€

miinuksia en erikseen luettele. sanon vaan, että välttäkää Midhilliä, jos Särkänniemessä haluatte syödä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s